semua Kategori

Tentang kami

Safecare Biotech(Hangzhou)Co.,Ltd., yang beribu pejabat di Hangzhou Future-Tech City telah menjadi pengeluar yang inovatif dan terkemuka bagi ujian dan penganalisis pantas POCT selama lebih daripada 10 tahun. Syarikat kami pakar dalam penyelidikan & pembangunan, pengeluaran, jualan dan perkhidmatan reagen diagnostik pantas POCT termasuk pengesanan penyakit berjangkit, Penyalahgunaan Dadah, alkohol, Kesihatan Wanita, ujian Penanda Jantung dan ujian Penanda Tumor, antaranya penyakit berjangkit dan ubat penyalahgunaan pengesanan ialah dua siri produk teras syarikat kami.

Rangkaian jualan kami telah diperluaskan ke lebih daripada 100 negara dan wilayah. Kami telah memperoleh sijil CE dan FDA untuk lebih daripada 100 produk dan berdaftar di banyak negara. Kami komited untuk menyediakan perkhidmatan profesional dan penawaran produk yang komprehensif dan canggih.

14

Mengapa kami mengasaskan SAFECARE?

Alex Qiu, pengasas Safecare Biotech, adalah seorang yang baik hati dan penuh kasih sayang. Dia pernah menjadi sukarelawan di hospital membantu pesakit di sana dan mendapati terdapat begitu ramai orang yang mengambil risiko dalam kesihatan mereka. Kurang kesedaran tentang diagnosis biasa terhadap kesihatan mereka, mereka kehilangan tempoh rawatan terbaik untuk penyakit mereka. Alex mula berfikir bagaimana boleh membantu orang ini dan memberitahu mereka tentang ujian pantas yang mudah digunakan dan peranti perubatan tanpa kos yang boleh mereka gunakan di rumah.

Sementara itu,Orang yang sakit memerlukan lebih penjagaan dan Alex mahu semua orang selamat dan sihat dalam kesihatan, dan menjalani kehidupan yang lebih baik dan bahagia jauh daripada penyakit dan dadah. Begitu juga bagaimana nama syarikat kami SAFECARE datang.

Kini semua orang dalam Safecare berusaha untuk menginovasi produk baharu dan memberikan kasih sayang dan keprihatinan kami kepada dunia.

budaya

Kategori panas